Likes – Kyss mig nu

Likes er et moderne danseband fra Trelleborg i Skåne som i disse dager er ute med sin første singel med tittelen “Kyss mig nu”.

Likes vant en talentkonkurranse i regi av Göteborg Kulturkalas for et par år siden og fikk med dette en skikkelig “flying start” på karrieren sin, men de har kun vært et deltidsband nå den første tiden. Nå, derimot, tar de steget for alvor inn i den travle dansebandbransjen og har også skrevet kontrakt med Nöjeskällan, Sveriges største bookingbyrå for denne typen musikk, og er dermed på god vei til å skaffe seg en atskillig flere spilleoppdrag i tiden som kommer. 

På sin første singelproduksjon så har Likes fått hjelp av Andraes Olsson fra Sannex til å produsere låten, en låt som forøvrig er en forsmak på et fullt album som Likes vil komme med til høsten igjen. Miksingen av låten er blitt foretatt av Thomas Plec Johansson, som også er en erfaren mann på området. Låten er en skikkelig uptempo “buggdänga”, som det kalles i Sverige, og jeg vil si den er en god miks av moderne og tradisjonell dansebandstil. Jeg gleder meg til det som måtte komme i fortsettelsen fra denne gjengen, for dette låter skikkelig bra, og Likes er et band det svenske dansepublikummet har all grunn til å utforske nærmere.

 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg