Mannerz – Fredagsmys

Det svenske dansebandet Mannerz, som nok mange husker fra Dansbandskampen, er ute med en ny singel i disse dager med den velklingende tittelen “Fredagsmys”.

Mannerz er et band som deltok i Dansbandskampen i 2009 og nå har de inngått distribusjonsavtale med plateselskapet Atenzia. Bandet kommer fra Stockholm og består for tiden av vokalist Linn Gustafsson sammen med Jens Hagman, Filip Severinsson og Simon Dahlgren. Etter gjennombruddet i Dansbandskampen har de konsentrert seg mye om å spille på diverse events for bedriftsmarkedet og som kompband for andre artister, men har nå valgt å satse fullt på dansebandmarkedet igjen.

Den nye singellåten er en skikkelig uptempo og glad danselåt som er skrevet av Stefan Hedberg og Linn Gustafsson, der Linn har laget teksten. Låten har et stort hitpotensiale i mine ører og burde være en skikkelig “floorfiller” på dansefesten, den gir meg ihvertfall dansefot så det holder. Linn synger også veldig overbevisende og har en riktig god stemme som passer bra til denne typen musikk. Hvordan det hele låter vil du få høre her i For Swingende i neste uke sending, det vil si i uke 16-2018.

Besøk Mannerz sin hjemmeside

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg