Lasse Sigfridsson med nytt album

Reklame | CDON

Lasse Sigfridsson kommer den 8.juni ut med sitt nye album “Back in Nashville”, som er hans andre album som er innspilt i countrymusikkens hjemby.

Lasse har på sin nye plate samlet totalt 14 låter, både nyskrevne spor og en del kjente covers. Her kan jeg nevne titler som “Sing me back home”, “Ännu blommar våra rosor”, “Det regnar och regnar” og “Sylvia’s mother”, sistnevnte en duett med Lasses sønn Emil.

På plata medvirker også amerikanske Trenna Barnes på en duett, akkurat som hun gjorde på Lasses forrige Nashville-album i 2015.Også Lasses barnebarn, Ängla, er med på en duett sammen med sin bestefar.

Forøvrig har Lasse også hatt med seg en gjeng med rutinerte musikere fra Nashville i studio, folk som har vært med og kompet de store stjernene på Grand Old Opry. Så her har det vært en helproff gjeng som har stått bakom produksjonen, noe som garantert også vil høres når resultatet blir sluppet for allmennheten.

Her i For Swingende satser jeg på å presentere plata for lytterne når jeg er tilbake igjen med ordinære sendinger etter sommerferien i august.

Besøk Lasse Sigfridsson sin hjemmeside
KJØP PLATA FRA CDON VIA DENNE LINKEN

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg