Barbados – Lördag kväll

Barbados kom på senvinteren ut med singelen “Lördag kväll” som en forsmak på deres nye album som slippes nå i mai.

Barbados er ikke som noe danseband å regne lenger i mitt hode, til det er de altfor popete og “røffe” i kantene, men siden de historisk sett er et godt, gammelt danseband fra 90 tallet så føler jeg likevel de fortjener omtale her på bloggen, på tross av at de er blitt mer og mer som et rent boyband innen popens verden etterhvert som årene har gått – ikke noe galt i det, pop er bra det også, selv om det ikke er helt det som er konseptet her i For Swingende – dog gjør vi ofte noen unntak og omtaler fra tid til annen musikk som ligger i grenselandet mot andre genre igjen.

“Lördag kväll” er en forholdsvis uptempo låt med et hypermoderne preg og lydbilde. Opphavsmenn bak denne låten er Mathias Lager og Peter Samuelsson. Og teksten er en skikkelig partytekst som handler om å ta den “helt ut” når lørdagen kommer og feste og more seg. Et tema som er omskrevet utallige ganger innen denne genren, men en god ting kan vel ikke omtales for ofte…?

Her i For Swingende fikk du høre låten i radiosendinga mi i slutten av mars, og i tillegg kan den selvsagt også avspilles både på Spotify og lignende tjenester.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg