BlackJack – Jag spelar högt

Svenske BlackJack kom på tampen av fjoråret ut med singellåten “Jag spelar högt”.

Dette er en 50 talls inspirert låt i middels tempo med både stil og sound som er sterkt preget av rock’n rollens tiår. Låten er skrevet av Henrik Sethsson, Mikael Wigström og Thomas Berglund og vokalist er Kjelle Danielsson, en mann som tidligere har fartstid fra bandet Jannez og som den siste tiden har gjort riktig så bra suksess sammen med “BlackJack’arna”. Produsent for det hele har vært Anton Martinez-Matz.

BlackJack er forøvrig også et av undertegnedes store favorittband i Sverige blant de som fortsatt er aktive, og selv om det var Tony Ljungström som på mange måter var stemmen og mannen bakom BlackJack, så syns jeg Kjelle gjør en meget bra jobb med å “hoppe etter Wirkkola” som vi sier her i Norge. Stemmen hans kler BlackJack sin spillestil godt, og jeg syns bandet langt fra er blitt noe dårligere etter at Kjelle overtok for Tony.

Her i For Swingende fikk du høre låten i radiosendinga mi i midten av januar, og gikk du glipp av den så finner du også “Jag spelar högt” både på YouTube og Spotify dersom du vil sjekke den ut.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg