Canyons – Lugnet efter stormen

Svenske Canyons er for tiden aktuelle med singelen “Lugnet efter stormen”, som er en gammel låt som blant annet Martinez har gjort tidligere, men låten holder fortsatt mål og er her pakket inn i 2019-lydbilde med Jessica Sjöholm ved mikrofonen.

Canyons som danseband har eksistert siden 1973, de kom opprinnelig fra Alvesta, og dagens vokalist, Jessica Sjöholm, er forholdsvis ny i gjengen, men hun er ei velkjent sangerinne i det svenske musikkmiljøet i en rekke andre sammenhenger, blant annet fra dansebandet Wizex tidligere på 2000-tallet.

“Lugnet efter stormen” er en litt popduftende låt i middels tempo som er skrevet av Patrik Tibell, Kaj Svenling og Johnny Thunqvist, og det er også Patrik Tibell som har produsert den for Canyons.

Hva Canyons angår så består de for tiden av Krister Wrambjer, Magnus Danielsson og Thomas Andersson i tillegg til allerede nevnte Jessica Sjöholm.

Her i For Swingende ble låten presentert på radioen i slutten av mai(2019), og gikk du glipp av den der, så kan den også avspilles på Spotify. Det er en meget sterk og god låt, så den er vel verdt å få med seg.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg