Casanovas – Crazy days(Karantänsessions)Svenske Casanovas kom i 2020 ut med et spesiallaget album basert på de mange digitale livekonsertene som bandet gjennomførte på Facebook under koronatiden i 2020.

Casanovas har på denne plata samlet flere låter de gjorde under disse livekonsertene, så man kan si at låtene på en måte er innspilt live i studio, da disser livekonsertene på mange måter var studiobaserte hvor man hadde litt andre forutsetninger enn på en fysisk og ekte spillejobb ute på lokalet. Men det hele ble innspilt der og da uten noe miksing og triksing i etterkant, ihvertfall ikke ut fra det jeg kjenner til. Derfor er det du hører her også det du får, for å si det på den måten. Og de aller fleste låtene har vært ute på ordinære utgivelser fra Casanovas tidligere.

Fra plata har jeg valgt ut følgende tre spor til ukens presentasjon:

Lite mer av din tid – En uptempo og glad bugg- og swinglåt, denne swinger skikkelig og er nesten i kjappeste laget om man ikke er blant de mest øvede buggdanserne. Opphavsmann her er Nils Hellberg.

Tills jag kommer hem – En litt roligere og mer balladepreget låt igjen, en veldig fin og iørefallende sang som er signert Andreas Olsson, Henrik Sethsson, Johan Olsson og Lars Blomkvist.

Dra dit pepparn växer – En litt opprocka versjon av denne gamle dansebandklassikeren fra 80 tallet som blant andre Leif Hultgrens og Sten & Stanley gjorde i sin tid. Opphavsmann bak denne er Ulf Nordkvist.

Dette er absolutt ei plate som er verdt å høre på, det er mange friske, dansbare og gode låter her, og både teknisk og musikalsk så låter det også riktig så bra. Henrik Sethsson synger veldig overbevisende og bra, så plata syns jeg er såpass god at den fortjener en solid 5`er på terningen. Det hele ligger tilgjengelig på Spotify, så du kan høre plata i sin helhet der inne, om du vil sjekke den ut. Og selv om alle låtene er utgitt tidligere, så er det all grunn til å få med seg “Crazy days”, spesielt om du er Casanovas-fan fra før og vil ha en ekstra dose av musikken deres.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg