Casanovas – Sista morgonen(live)

Casanovas kom i fjor høst også ut med en liveinnspilt versjon av den gamle Niklas Strömstedt-låten “Sista morgonen”, først på en singel før den litt senere var med på Casanovas sitt spesial-innspilte livealbum for fansen sin.

Låten er hentet fra en livestrømmet konsert som Casanovas holdt på Facebook nå under koronatiden, og i tillegg til denne så ble det valgt ut ytterligere 9 låter fra disse konsertene som ble samlet på albumet “Crazy days” – karantänsessions”, som altså egentlig var et album spesielt for den indre fanskaren til bandet, men som likevel er blitt publisert på Spotify slik at alle kan ta del i disse unike innspillingene.

“Sista morgonen” er en finstemt ballade som Niklas Strömstedt opprinnelig spilte inn i 1989, og som Casanovas her gjør i en nedstrippet og nærmest akustisk versjon. Sangen handler om et forhold som går i oppløsning og den er egentlig en nitrist og dypt sentimental låt med mye såre følelser. Det er langt fra noen dansebandlåt, men en låt som viser Casanovas sitt ene ytterpunkt, i motsetning til singelen jeg presenterte på bloggen min i går, hvor det var snakk om langt mer rocka rytmer.

Her i For Swingende fikk du høre låten i radiosendinga mi i midten av oktober, og i tillegg så finner du både denne ene låten og hele livealbumet på Spotify, dersom du har tilgang dit og vil høre hele skiva.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg