Claus Pries – DrømmenDen danske sangeren Claus Pries er ute med albumet “Drømmen” for tiden, ei plate som består av 11 fine låter i tradisjonell dansktop/dansebandstil.

Claus Pries kommer fra Glostrup i Danmark og er født i 1981. Musikken har fulgt ham helt siden barnsben av og fikk sitt første gjennombrudd i Se og Hørs talentkonkurranse, selv om han ikke startet på noen profesjonell karriere verken da eller senere, men han har gjennom samarbeid med ulike artister innen dansktop-miljøet likevel kommet et godt stykke på vei med sin karriere, både med livespillinger og plateproduksjon.

Albumet “Drømmen” er etter min mening ei veldig sterk og god plate som er produsert i Dolphin Studio i Holsted, og med god hjelp av Søren Them, som også har være med og skrevet omtrent halvparten av låtene på plata. Claus har også med seg et solid lag av musikere i studio, sant et par kordamer.

Fra plata har jeg valgt ut følgende tre spor til ukens presentasjon:

Drømmen – Tittellåten på plata, som også ble en av mine egne favoritter på albumet. Låten går i middels tempo, dufter litt av country og er skrevet av Søren Them og Claus Pries selv.

Prøv at tilgi – Nok en låt i middels tempo, en veldig iørefallende og behagelig låt, også her med et visst countrypreg, og den er signert Søren Them og Claus selv, i likhet med den forrrige.

Når vi mødes tilfældigt – En litt mer uptempo låt enn de to foregående, og den har en fin dansetakt som burde funke fint til såvel swing og bugg som til foxtrot. Opphavsmenn her er Jesper Christoffersen og Claus Pries selv.

Claus Pries er et nytt bekjentskap for meg selv, og også et nytt bekjentskap i mine programmer, men han er samtidig et veldig hyggelig og positivt bekjentskap, for han er dyktig, har god stemme og har samlet mange fine låter på sin nye plate. Det er dansbart til tusen, og det låter tilfredsstillende på alle måter, både teknisk og musikalsk. Så på terningen blir det en solid 5`er fra undertegnede, og helt klart bestått! Vil du høre musikken selv, så ligger hele plata på Spotify, for dere som her tilgang der. Den er absolutt verdt å lytte til i en drøy halvtime!

Besøk Claus Pries sin hjemmeside

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg