Dansbandskungen – Jag dansar linedance

Dansbandskungen har nærmest blitt som en slags kultfigur å regne innen det svenske dansebandmiljøet, og på slutten av fjoråret kom han ut med en hyllest til danseformen linedance med den sterkt countryinspirerte låten “Jag dansar linedance”.

På skikkelig overdrevet svensk-amerikansk blir dette litt “overkill” i mine ører, selv om takten og rytmen absolutt inviterer til nettopp å danse linedance. Likevel føler jeg dette blir i overkant harry og jeg må si at dette nok ikke er det beste jeg har hørt fra denne mannen. Likevel, det er en teknisk og lydmessig god produksjon og det er jo ingen tvil om at dette skal være morsomt og humoristisk og ikke ment som stor musikalsk kunst. Og selv om jeg har nevnt det før, så sier jeg det igjen. Mannen BAKOM Dansbandskungen heter egentlig Marcus Persson og er en av Sveriges fremste produsenter av dansebandmusikk, så dette faget kan han ut og inn – dog har nok selvironien tatt litt vel overhånd i akkurat denne innspillingen her.

Her i For Swingende fikk du høre låten i radiosendinga mi i midten av januar, og gikk du glipp av den så finner du også sangen både på YouTube og Spotify dersom du vil sjekke den ut.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg