Familjen Sigfridsson – Där gullvivan blommar

Den suksessrike og folkekjære Familjen Sigfridsson har igjen sluppet en ny singellåt, denne gangen deres egen tolkning av Grymlings sin gamle hit fra tidlig 90 tall, “Där gullvivan blommar”.

Hva Familjen Sigfridsson angår så er jo det en gjeng som består av Lasse Sigfridsson, som er veteranen i flokken, sammen med hans sønn Emil, Emils kone Zara og deres to barn igjen, Ängla, Vilda og Älvin. Og på den nye innspillingen medvirker alle familiemedlemmene på ulike måter og setter alle sitt eget preg på sangen.

Dette er ingen dansebandlåt, men Lasse er jo en dansebandlegende i seg selv, og jeg syns de har gjort en veldig god tolkning av denne herlige låten som jeg har likt helt siden ungdomstida mi, da Grymlings lå på Svensktoppen med denne under sin glansperiode. Låten blander viser, pop og folkemusikk på en smakfull måte, og det er en låt som gir en veldig god stemning når man lytter til den.

Her i For Swingende fikk du høre låten i radiosendinga mi for halvanne uke siden, og gikk du glipp av denne, så kan du også finne låten på Spotify og høre på den der.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg