Fernandoz – Våra unga hjärtan / Hur skulle jag kunna veta

Värmländske Fernandoz har kommet med en rekke singler det siste halvåret, og i dag skal jeg ta for meg 2 spors singelen som kom ut i begynnelsen av februar og som inneholder låtene “Våra unga hjärtan” og “Hur skulla jag kunna veta”.

Fernandoz kommer som kjent fra Torsby i Värmland og fikk sitt gjennombrudd på 90 tallet da de vant det svenske dansbandsmesterskapet i Sunne. Frontfigur har alltid vært Anders Nordlund, men på denne singelen her medvirker også en annen vokalist med navn Simon Åhs og som også spiller keyboard i bandet.

På “Våra unga hjärtan” er det Anders som synger og dette er en skikkelig fartsfylt og “swingglad” låt som er skrevet av Peter Åhs, kjent fra gamle Lotta & Anders Engbergs orkester. Låten har en perfekt dansetakt og bør være en skikkelig gavepakke til swing- og buggdanserne.

Hva “Hur skulle jag kunna veta” angår, så er det en mer balladepreget låt igjen som blir fremført av tidligere nevnte Simon Åhs. Han har en litt mykere og lysere stemme enn Anders, og slik sett så utfyller disse to hverandre veldig godt. Låten er forøvrig skrevet av firkløveret Annika Andersson, Donald Laitila, Micke Løvdalen og Thomas Berglund.

Produsent for det hele har vært Martin Klaman.

Her i For Swingende fikk du høre låtene i radiosendingene mine i henholdsvis februar og mars, og i tillegg finner du dem også både på YouTube og Spotify dersom du vil sjekke dem ut.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg