Foxie – Good Golly Miss Molly

Det svenske dansebandet Foxie er ute med en ny singellåt i disse dager, men selve låten er gammel og god, nemlig den gamle Little Richard-hit’en “Good Golly Miss Molly”.

Foxie er et band som har gjort seg mer og mer bemerket på de svenske dansebandscenene de siste årene, og på Spotify har låtene deres oppnådd flere hundre tusen streams. Bandets musikkprofil er i hovedsak moderne dansebandlåter som er til stor glede for buggdanserne spesielt.

Låten som er ute nå er jo uptempo så det holder og burde duge til både bugging, rock’n roll og lignende dansestiler. Vokalist på denne er forøvrig Jörgen Rohdin som også er bandets kapellmester, men hovedvokalisten er kvinnelig og heter Ida Sundelius, så det er hun som synger brorparten av bandets låter. Likevel pleier de fleste danseband med kvinnelig frontfigur også å ha en mannlig vokalist eller to i tillegg for å skape litt mer variasjon i lydbildet, og det gjelder også Foxie.

Det hele låter riktig så bra, selv om jeg personlig ikke er noen stor fan av selve låten, men produksjonsmessig så har de gjort en god jobb med det hele og det er blitt et friskt og autentisk lydbilde med mye piano og litt blås, og samtidig med et arrangement som oser like mye av 2019 som av 50 tallet, nærmest litt tidløst. Produsent har vært Barbados-medlemmet som kaller seg PP i samarbeid med Jörgen i Foxie.

Her i For Swingende fikk du høre låten i sendinga mi for uke 10, men gikk du glipp av denne så kan du også søke den opp på Spotify om du vil høre den der.

BESØK FOXIE SIN ARTISTSIDE PÅ FACEBOOK

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg