Huttez – Drag under galoscherna

Det svenske rock’n roll-baserte dansebandet Huttez kom i fjor høst ut med sin egen versjon av den gamle Thore Skogman-låten “Drag under galoscherna”.

Huttez er et band jeg ikke innehar noe særlig informasjon om, men på deres Facebook-side reklamerer de med at de spiller “Dansbands-rock’n roll 100% live”. Og at det er rocka toner er det ingen tvil om, selv om dette likevel er en forholdsvis tradisjonell dansebandlåt i tillegg, ihvertfall slik Huttez har valgt å gjøre den.

Thore Skogman gjorde denne låten under tittelen “Än är det drag” så sent som i 1997 på albumet “Hård-rock med Thore Skogman” – DET skulle man ikke trodd om den mannen, men Thore gjorde altså et helt album med det han selv definerte som hardrock. Og det som er litt gøy, er at da Thore gjorde denne låten selv så var den atskillig hardere enn det Huttez gjør i denne coverversjonen

Huttez gjør låten på en frisk og dansbar måte og med en veldig fengende og glad melodi som Thore Skogman både skrev tekst til og tonesatte på 90 tallet. Produsent for det hele har vært Jakob Lindahl.

Her i For Swingende fikk du høre låten i radiosendinga mi i midten av oktober, og gikk du glipp av dette, så finner du den også både på YouTube og Spotify dersom du vil sjekke den ut.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg