Joe Bjørnars gjenoppstår

Som sikkert flere av dere har hørt i radiosendinga mi denne uka, så kommer det populære dansebandet Joe Bjørnars fra Stange i Hedmark til å gjenoppstå nå i 2020, i første omgang med to konserter lokalt på Vallset Samfunnshus, og ikke minst en ny digital singel med to nyskrevne låter.

Joe Bjørnars ble av naturlige årsaker lagt på is da mangeårig vokalist Arnold Eriksfallet døde for noen år siden, men bandet ble aldri offisielt lagt ned. Uansett så har det vært stille fra gjengen etter at Arnold gikk bort, men nå har noen av de gamle gutta begynt å “røre” på seg igjen og fått med seg et knippe nye medlemmer, deriblant en ny vokalist, til å starte opp igjen Joe Bjørnars anno 2020.

De som fortsatt er med fra gammelt av er de to gutta som ga navnet til bandet i sin tid, nemlig Joe Melbye og Bjørnar Syverinsen, i tillegg til Robert Gueug og Finn Kristiansen. I tillegg har de fått med seg Jan Robert Mengkrok på trommer, Morgan Østli Ruud på keyboard og ikke minst den nye vokalisten, Lars Frode Engen, som i følge “gamlekara” selv synger i samme stemmeleie som det Arnold gjorde i sin tid og er så tett opp til Arnold sin egen syngestil som det går an å komme, selv om Lars Frode på ingen måte verken skal kopiere eller imitere Arnold.

I første omgang skal comebacket bestå av to konserter på Vallset Samfunnshus den 24. og 25.april, hvor festen den 25. er utsolgt, men hvor det den 24. fortsatt er billetter tilgjengelig. I løpet av våren kommer det også to nye låter som Joe Bjørnars skal gå i studio og spille inn nå i slutten av januar, låter som er skrevet av samme “hoffleverandør” av låter som tidligere, nemlig William Kristoffersen i Ole Ivars. Om det blir flere konserter etter dette, er vanskelig å si pr i dag, men gutta sier til For Swingende at hvis folk og arrangører etterspør flere opptredender så “skal de ikke være vanskelige”.

Vil du høre intervjuet jeg gjorde med Joe Bjørnars tidligere i januar i år, så kan du starte videoen nederst i denne saken og spole deg fram til 21:13.

HØR PROGRAMMET HVOR JOE BJØRNARS BLIR INTERVJUET HER:

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg