Kandis – 20Danske Kandis kom på slutten av 2020 ut med sitt 20.studioalbum i den nummererte rekkefølgen, ei plate i velkjent Kandis-stil og med den alltid like bunnsolide Kandis-kvaliteten.

Kandis befester fortsatt sin posisjon som lokomotivet innen den danske dansebandgenren, her får man hva man forventer og ofte litt til. Og Kandis har også med årene fått mer variasjon innen musikkstilen sin, alt fra moderne “techno-pop”-låter til de mer tradisjonelle “svensktopp-sviskene”, slik de også leverer på sitt nye album. Kandis 20 inneholder totalt 15 låter hvor noen har vært utgitt tidligere, men det er uvisst om disse er tatt med igjen her i helt nye innspillinger eller om det er de opprinnelige versjonene som er lagt med på den 20.skiva bare for å fylle opp.

Fra plata har jeg valgt ut følgende tre spor til ukens presentasjon:

Du er min stjerne – Dette er en av de mer tradisjonelle dansebandlåtene på plata, en låt som er en skikkelig frisk og glad swinglåt med en herlig dansetakt hvor du virkelig kan “ta den helt ut”. Opphavsmenn her er Johnny Hansen og Lonnie Kjer.

Ses igen – En litt mer popduftende ballade, men likevel i et visst tempo, så den er ikke superrolig, selv om jeg kaller den en ballade. Her er det Jens Varmløse, Johnny Hansen og Lonnie Kjer som er opphavsmenn. Veldig iørefallende og fin låt.

Er der mere Sangria? – Sangria er det nok mange som har drukket på reiseselskapenes velkomsttreff på syden-destinasjonene i Spania – Og Sangria er vel også såvidt meg bekjent den spanske nasjonaldrikken. Selve låten er forholdsvis uptempo, og den er skrevet av Jens Varmløse, Johnny Hansen og Lonnie Kjer.

Dette er ei meget sterk og god plate på alle måter, og jeg hadde vel heller ikke forventet noe mindre når det er Kandis vi snakker om. Et helstøpt produkt på alle måter, kvalitet på alle fronter og ei plate jeg trygt kan anbefale til dansefesten som jeg antar det blir mange av når koronaens tid er over. Så her blir det selvsagt toppscore på terningen, en skinnende blank 6`er og ei plate som helt klart stod til forventningene. Hør den i sin helhet på Spotify.

Besøk Kandis sin hjemmeside via denne linken

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg