Kim & Anna – Min ängel

Den finske sangduoen Kim & Anna kom i vinter ut med singellåten “Min ängel” som er en hyllest til Anna sin sønn som er født med Downs syndrom.

Når det gjelder duoen Kim & Anna så består den av Kim Eriksson og Ann-Louise Nyback fra Österbotten i Finland. På denne innspillingen her så trakterer Kim elgitar og synger mens Ann-Louise er med og korer, samt er opphavskvinne bak både tekst og melodi.

Sangen er en ganske så tradisjonell dansebandlåt med en viktig og rørende tekst som man bør sette seg ned og lytte litt ekstra til. Ellers så går melodien i middels tempo og har en god dansetakt om man skulle ønske å røre seg litt til musikken. Kim er hovedvokalist på denne sangen og han synger helt greit, mens den tekniske kvaliteten også er tilfredsstillende, det samme med lydbildet, selv om det bærer noe preg av syntetiske instrumenter, på tross av at det spilles både ekte saksofon og ekte gitarer her, men ikke verre enn at den er god nok å lytte til.

Her i For Swingende fikk du høre låten i radiosendinga mi i slutten av mars i år og i tillegg ligger den også på YouTube dersom du vil sjekke den ut.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg