Kim Lien ny vokalist i Picazzo

Gudbrandsdalsgutten Kim Lien kunne i går melde på sin Facebook-side at han har fått forespørsel fra Picazzo om å bli bandets nye vokalist etter Tommy Michaelsen, noe han har takket ja til.

Kim Lien er tidligere kjent som vokalist i duoen Kim & Ola, og har en myk og særpreget stemme som jeg syns vil passe perfekt inn i Picazzo sitt sound og sin musikkstil.

Kim skriver på Facebook at dette er en stor drøm for ham som nå går i oppfyllelse, siden han har vært fan av Picazzo og hatt dem som sitt favorittband siden han var 15 år. Han beskriver det hele som “ubeskrivelig stort” og at Tommy Michaelsen har vært hans store forbilde hele veien.

Når første spillejobb med Picazzo og Kim blir, vet vi naturlig nok ikke ennå, da denne nyheten ser ut til å være temmelig fersk, men jeg kommer tilbake med mer info om saken når brikkene begynner å falle på plass.

Kim har vært spilt og presentert en rekke ganger her i For Swingende, og jeg vil ønske ham all lykke til med sin nye jobb og med sitt nye band. Dette “nailer” du Kim!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg