Kjell Vidars – Grattis lilla mamma

Dette er nok som en uoffisiell utgivelse å regne, men den er blitt sendt ut til flere radiostasjoner under høsten 2020. Og sangen, ja det er den gamle Sven-Ingvars-svisken “Grattis lilla mamma”, her innspilt med smått legendariske Kjell Vidars fra Hadeland.

“Grattis lilla mamma” er en sang som handler om en gutt som er ute på sjøen og som lengter hjem til sin mamma som fyller år og som får en hilsen fra sin sønn på havet. Sven-Ingvars spilte inn sangen på en singel i 1966.

I 2020 kommer altså låten ut i ny versjon med Kjell Vidars og Kjell Bjørklund ved mikrofonen. Mange år er gått siden denne gjengen hadde sin storhetstid, men fortsatt er det liv i spillegleden hos noen av de gamle heltene fra 70 tallet, noe vi her får bevist med denne flotte, rørende og koselige sangen som nesten er mer som ei vise enn som en danselåt å regne, men uansett skikkelig hørbar og fin.

Her i For Swingende fikk du høre det hele i radiosendinga mi i slutten av oktober 2020, men såvidt meg bekjent så er den dessverre ikke tilgjengelig på digitale tjenester slik som de fleste andre singlene jeg pleier å presentere i denne spalten.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg