Kviknegutta – Vente på såmmår’n

Norges eldste nåværende danseband, Kviknegutta, kom på vårparten i år ut med hele to singler, den ene er omtalt tidligere her på bloggen, mens den andre blir presentert her og nå med tittelen “Vente på såmmår’n”.

Det som er spesielt med denne låten er at den er låtskriverdebuten til vokalist Haldis Grøtli, som her har skrevet en knallgod låt med både en fengende melodi, en artig og treffende tekst og med en perfekt dansetakt. Det synges om lokale sommerattraksjoner i Nord-Østerdalen, samtidig som man vil kjenne seg igjen i låten samme hvor i landet man kommer fra.

Jeg kan forøvrig nevne at Kviknegutta nå i 2020 består av søstrene Haldis og Inger Grøtli i tillegg til Hallvard Mjøen, Trygve Holte Iversen, Helge Straalberg og Jon Knudsen.

Her i For Swingende spilte jeg låten i radiosendinga mi i midten av juni, og gikk du glipp av den der så ligger den også på Spotify og muligens på YouTube, dersom du vil høre hvordan det hele låter. Jeg vil ihvertfall si at dette må være det desidert beste jeg har hørt på plate fra Kviknegutta hittil. Bra jobba!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg