Lennart Öhman – Hoppets vingar

Lennart Öhman er en svensk dansemusiker fra Norrbotten med tidligere fartsid fra dansebandet Lennes med Bitte, og nå er han ute med solosingelen “Hoppets vingar”.

Lennart sitt gamle band hadde sitt utspring i den lille byen Lakafors like utenfor Piteå, men om Lennart selv kommer fra samme sted er jeg ikke sikker på. Men det er ikke så viktig, Lennart har uansett laget en veldig hørbar og fin innspilling av “Hoppets vingar” og dansbarheten er også ivaretatt. Låten går i middels tempo og jeg aner også litt duft av country over sangen og soundet.

Det hele er produsert av Tommys-vokalisten Tom Käldström og stilmessig så ligger den faktisk også ganske tett opptil nettopp Tommys sin stil. Vokalmessig har Lennart en veldig myk og behagelig stemme, så dette var intet annet enn “örongodis”.

Her i For Swingende fikk du høre låten i radiosendinga mi i begynnelsen av september, og gikk du glipp av den der så finner du den også på YouTube dersom du vil sjekke den ut.

1 kommentar
  1. Hej !Jag vill tacka Dej / er för att ni lagt ut min låt Hoppets vingar , Tack för de fina recensionerna ! Jag har komponerat en ny låt som jag ska sända till er om ca 2-3 veckor . Önskar er allt gott ! mvh Lennart Öhman

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg