Martinez – Kärleksbonanza

Svenske Martinez kom i januar i år ut med en meget sterk og frisk singellåt med tittelen “Kärleksbonanza”.

Martinez er et av undertegnedes favorittband innen dagens svenske dansebandflora, og de gjør visserligen bra suksess blant dansepublikummet på andre siden av grensen også. Med sin alltid like dyktige frontfigur Sandra Estberg og sin perfekte miks av tradisjonell og moderne dansebandstil så tiltrekker de seg et bredere publikum enn mange andre svenske danseband, og jeg tror nok det er den fine blandingen av moget og moderne som har gitt dem den suksessen de har ridd på de siste årene, og kanskje spesielt det siste året hvor de har medvirket både på TV ved flere anledninger i tillegg til at de har strømmet en rekke suksessrike “koronakonserter” over Facebook.

Den seneste låten, “Kärleksbonanza”, er noe av det beste jeg har hørt fra Martinez de senere årene, en skikkelig knallåt med et fengende refreng og en herlig rytme som får det til å rykke i hele kroppen. Opphavsmenn- og kvinne bak denne genistreken av en danselåt har vært Henrik Sethsson, Lina Eriksson og Thomas Berglund, mens førstnevnte har vært produsent for det hele.

Her i For Swingende fikk du høre låten i radiosendinga mi i slutten av januar, og i august har jeg store planer om å kjøre den inn som utfordrer på For Swingende-Toppen. I tillegg ligger den selvsagt også både på YouTube og Spotify dersom du vil sjekke den ut.

Besøk Martinez sin nettside via denne linken

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg