Matz Bladhs – Oj oj oj

Det velrenommerte svenske dansebandet Matz Bladhs kom i november i fjor ut med en frisk og fengende swing/bugglåt med tittelen “Oj oj oj”.

“Oj oj oj” er en fartsfylt og glad swinglåt som utvilsomt gir deg dansefot, den swinger veldig godt og vokalist Ole Hansen(jeg tror ihvertfall det er han som synger her) har en fyldig, klar og fin stemme med en perfekt “dansebandtouch”, så dette er noe som låter både friskt, ekte og troverdig, og man kan høre at vokalisten trives når han synger. Og hva selve låten angår så er den signert Kent Matsson og Mats Larsson, mens produsent har vært Martin Klaman. Teksten er vel ganske enkel og banal, men den funker helt fint til sitt bruk.

Matz Bladhs er forøvrig et band som aldri skuffer med det de leverer, og det låter minst like bra av denne gjengen i 2021 som det gjorde i starten jeg hørte Matz Bladhs på slutten av 80 tallet da vokalisten het Göran Lindberg. Ole Hansen som fronter bandet i dag har tidligere fartstid fra blant annet Jontez og er slett ingen dårlig arvtager etter Göran, Paul Sahlin og Conny Nilsson.

Her i For Swingende fikk du høre låten i radiosendinga mi i midten av januar, og i tillegg finner du det hele både på YouTube og Spotify dersom du vil sjekke den ut.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg