Mona G – Då var himlen lite närmre

Mona G, eller Mona Gustafsson som er hennes egentlige navn, har sluppet en ny singellåt i disse dager som bærer tittelen “Då var himlen lite närmre”.

Mona er jo tidligere kjent som mangeårig vokalist i dansebandene Leif Bloms og MonaG:s, men de senere årene har hun fartet rundt som soloartist og kanskje viet seg mer mot countrygenren enn mot den rene dansebandstilen, men likevel med den velkjente “Mona-ånden” i bunnen av låtene sine. Hun er en veldig folkekjær og høyt aktet artist i Sverige og med en stemme som alle kjenner igjen så fort hun åpner munnen.

Den nye låten er en veldig følsom, vakker, og det aner meg også en veldig personlig, ballade for Mona sin del, uten at jeg har gått så grundig inn i teksten for å analysere den. Men Mona sier selv i presseskrivet som medfølger denne singelen at hun tror det er første gangen på alle disse årene at hun kan lene seg tilbake og kjenne ekte glede og stolthet, uten å tenke at det der skulle hun forandret på og gjort bedre – en ny og veldig behagelig følelse for Mona.

Låten er forøvrig arrangert og produsert av Monas faste samarbeidspartner Dennis Lagerqvist. Og hun har i tillegg med seg flere musikere fra countrymusikkens Mekka, nemlig Nashville, slik som Joe Caverlee, som pleier å spille med blant andre Bellamy Brothers, og Mike Johnson på steelguitar, mens produsent har vært Dan Drilling, som har produsert det hele nettopp i Nashville.

Her i For Swingende rekker jeg dessverre ikke å spille låten på radioen før i midten av august, men om du ikke orker vente så lenge, så kan den også høres på Spotify dersom du har konto der.

Det må også nevnes at det vil komme et fullt album med Mona våren 2020 i forbindelse med hennes 50 års jubileum som artist. Der vil også denne låten bli å finne, sammen med blant annet 7 andre egne låter hvorav to er helt nye, pluss antageligvis et knippe coverlåter i tillegg.

Besøk Mona G sin hjemmeside

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *