Paul Sahlin – Barn lilla barn

Paul Sahlin, kjent som artisten Paul Paljett på 80 tallet og vokalist i Matz Bladhs på 90 tallet, kom i vinter ut med en hyllestsang til sitt eget barnebarn med tittelen “Barn lilla barn”.

Denne sangen skrev Paul opprinnelig til sitt barnebarns dåp i fjor sommer, og han hadde i utgangspunktet ingen planer om å spille den inn, men etter et antall oppfordringer så bøyde han seg for “flertallet” og gikk i studio og spilte den inn likevel. Sangen er en rolig, myk og stemningsfull ballade i valsetakt, kanskje ingen typisk dansebandlåt, men den kan mer enn gjerne danses til om man skulle føle for det. Sangen handler rett og slett om det å ønske et nytt liv velkommen til verden, en rørende og vakker tekst hvor Paul får vise en mer finstemt side av seg.

Låten er forøvrig produsert av Johan Rosèn i samarbeid med Paul selv, og her i For Swingende fikk du høre det hele i radiosendinga mi i slutten av februar. Gikk du glipp av dette så finner du den selvsagt også både på YouTube og på Spotify, dersom du vil sjekke den ut.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg