Perikles – Ba ba baSkånske Perikles kom for en tid tilbake ut med det fullmatede albumet “Ba ba ba” som inneholder totalt 20 spor.

Perikles går fra suksess til suksess, og leverer masse sterke og gode fest- og danselåter på løpende bånd. På sitt nye album har de samlet alle singlene som de har gitt ut de siste par årene i tillegg til et knippe låter som ikke har vært ute tidligere. Og det er gjennomgående snakk om ganske uptempo, friske og glade låter, for Perikles er langt fra noe balladeband. Låtene egner seg både som festmusikk og som dansemusikk, og jeg syns hele plata bærer preg av godt humør og god musikalsk kvalitet hele veien igjennom.

Plata er forøvrig produsert av Perikles sin “hovedmann” Lars Lundgren, også kjent under kallenavnet “Lunkan”. Låtene er levert av flere ulike opphavsmenn, men også her er Lars Lundgren sterk representert.

Av de 20 låtene på plata har jeg valgt ut følgende tre spor til ukens presentasjon:

Söt som sylt – En uptempo og litt rocka låt som er skrevet av Jan Svensson.

Aldrig ska jag glömma – En pop- og schlagerduftende låt i middels tempo som er signert Carolina Skaarup Olsson, kjent som vokalist i bandet Callinaz.

Nu tittar solen fram igen – Også her en skikkelig uptempo og frisk låt som er levert av Lars Lundgren selv, både tekst og melodi, en ganske sommerglad låt med både humør og god dansetakt.

Jeg er imponert over hva Perikles leverer av musikk nå i 2021, jeg syns de har kommet seg flere hakk siden de på 90 tallet gjorde suksess med låten “Vart ska vi sova i natt”, og jeg syns dette er et band som bare blir bedre og bedre for hvert album de kommer ut med. Dansbarheten er på topp og det er tydelig at Perikles har som hovedmål å gjøre folk glade av musikken sin. Det blir ikke toppscore på terningen i dag, men det blir en solid 5`er, og plata kan du høre i sin helhet både på Spotify og andre digitale strømmetjenester.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg