Peter Danielson med livealbum

Peter Danielson, som vi blant annet kjenner som vokalist i dansebandet Schytts under store deler av 90 tallet, kommer den 21.desember ut med et soloalbum som er innspilt live i Vara Konserthus i Vara like vest for Skara i Sverige.

Peter var mannen som overtok etter Christer Oxenryd i Schytts da Christer fikk problemer med stemmen og måtte gi seg som vokalist. Peter ble de påfølgende årene en veldig populær og folkekjær dansebandsanger. En soloplate ble det også etterhvert, som riktignok ikke slo like godt an som platene han ga ut med Schytts.

Peter, som kommer fra Herrljunga i Sverige, gjorde nå i 2018 et liveopptak fra en konsert han hadde i Vara Konserthus som ligger like vest for “danseband-hovedstaden” Skara. Fra denne konserten har han nå samlet totalt 9 låter som han har spilt inn på et album som allerede er tilgjengelig på Spotify og som slippes på CD den 21.desember. Her finner vi i hovedsak internasjonale slagere, slik som “Corrine Corrina”, “Que sera sera”, “Irene goodnight” og “Let it be”, i tillegg til en vakker og finstemt svensk instrumentalvise med tittelen “Visa från Västergården”.

Dette er ingen typisk dansebandplate, men de aller fleste låtene på plata er likevel høyst dansbare. Her i For Swingende satser jeg på å presentere plata på radioen i løpet av vinteren.

KJØP PLATA FRA GINZA VIA DENNE LINKEN(TOLLFRITT FOR NORSKE KUNDER INNTIL 350 NOK INKL FRAKT UT 2019)

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg