Pia Pihlgrens – Snacket går

Ikke før har Pia Pihlgrens levert sin egen tolkning kultlåten “Rälsbussen till Årjäng” så slipper de ytterligere en singel i form av den friske og forholdsvis uptempo swing- og bugglåten “Snacket går”.

Innholdet i sangen sier seg selv når man ser på tittelen, den handler om bygdesladder, eller “Bygdedyret” om man vil, la oss kalle den svenskenes motsvarighet til vår egen suksesslåt “Hæffør skær vi slærve og skravle”.

I denne sangen så er det Pia selv som synger og opphavsmenn bak melodien er trekløveret Kent Liljefjäll, Ulf Georgsson og Henrik Wikström, mens Pia Pihlgren selv har laget teksten. Produsenter for det hele har også vært et mannlig trekløver, nemlig Stefan Jonsson, Stig Lindell og Ronnie Pihlgren.

Låten swinger godt og har en fengende melodi og ikke minst en tekst som stadig er like aktuell. Lytt til teksten, legg den på minnet og hiv deg så ut i dansen og kos deg!

Her i For Swingende får du høre låten på radioen i siste halvdel av august, men den finnes også på Spotify, dersom du ikke orker å vente.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg