Renate Hansen – Nakenbad i Barentshavet

Finnmarksjenta Renate Hansen gjør for tiden suksess med låten “Nakenbad i Barentshavet” på For Swingende-Toppen, og i denne artikkelen skal jeg fortelle dere litt mer om denne flotte og noe ironiske og humoristiske låten.

Sangen har rett og slett sitt utspring i en samtale mellom Renate og en sommernabo i Bugøynes, et oppsiktsvekkende presseoppslag om Rune Rudberg og ikke minst det faktum at Rune Rudberg skulle opptre på en festival i Renates barndomsbygd. Dermed dro det ene med seg det andre og sangen “Nakenbad i Barentshavet” ble et faktum. Låten er ellers en utrolig sterk, god og dansbar låt med Renate behagelige og klare stemme på egen dialekt.

Såvidt meg bekjent så er innspillingen gjort hos Tommy Nilsen fra Pegasus i hans eget studio, og dermed er det blitt en bunnsolid produksjon både lydmessig, teknisk og musikalsk, for Tommy er en gutt som virkelig kan sakene sine i studio.

Her i For Swingende ligger låten i skrivende stund på førsteplass på For Swingende-Toppen, og vil du ha med Renate videre på lista, så må du avgi din stemme innen utgangen av oktober via link til FS-Toppen øverst her på siden.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg