Sie Gubba – LangturTrønderbandet Sie Gubba har endelig kommet ut med et nytt album ettere en lang rekke singelslipp det siste året.

Plata heter “Langtur” og inneholder totalt 10 spor, så den er langt fra fullmatet, men riktig så hørbar og god. Stilen er melodiøs og velprodusert trønderrock, og veldig dansbar på de fleste av sporene. Vokalist Petter Øien skuffer ikke og det hele er blitt en skikkelig fin produksjon, selv om det også her er noen låter som stikker seg mer ut enn de andre. Terningmessig syns jeg Sie Gubba skal få en solid 5`er på terningen for albumet “Langtur”. Musikken bør tiltale et bredt publikum, selv om det kanskje ikke er utpreget dansemusikk, men plata kan likevel fungere bra på en dansefest, selv om jeg vil betegne det mer som partymusikk enn som dansemusikk. Det er mye allsangvennlige låter her og det er fine og iørefallende melodier med enkle og jordnære tekster.

Du finner plata i sin helhet på Spotify og sikkert også på andre digitale plattformer. Jeg vil anbefale deg å sjekke den ut, for det er glad musikk som appelerer til såvel festhumøret som til dansefoten.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg