Thomas Biller gir ut Trond Erics-medley

Tidligere medlem i dansebandet Trond Erics, Thomas Biller, gir i disse dager ut en egen medley over noen av de mest populære låtene til Trond Erics i perioden fra 1987 til 1992.

Denne medleyen er innspilt i studioet til Tommy Nilsen fra Pegasus og inneholder låtene Billy, Eidskogvisa, Sommerdansen, Passe dæ og Herlige Hedmark

Thomas var jo en av vokalistene i Trond Erics, selv om han ikke sang så mange låter, men han bidro med vokal på de fleste platene til bandet og sang også noen låter live på bandets spillejobber, i tillegg til at han også var bandets gitarist. Thomas sier til For Swingende at han fikk idèen til å lage en slik medley etter at han var med undertegnede på et eget portrettprogram om Trond Erics som jeg produserte her i For Swingende sommeren 2018 og som gikk på lufta samme høst – og det er jo hyggelig å høre. Og medley’en er blitt riktig så bra, dansbar og velprodusert, og resultatet får du høre her i For Swingende til uka som kommer, altså uke 33-2019. Den vil også bli å finne både på Spotify og på YouTube om kort tid.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg