Trygve “Tottis” Saue er død

Vokalist og primus motor i duoen Tottis, Trygve Saue fra Hallingdal, tapte kampen mot kreftsykdommen torsdag 2.september, 63 år gammel.

Trygve var en folkekjær og høyt aktet sanger og musiker, og var i senere år også kjent fra TVNorge sine programmer “Danskebåten” og “Ja vi elsker camping”. Sammen med sin makker på keyboard, Frode Røysi, så var Trygve og hans Tottis en meget populær duo som reiste over store deler av landet og gledet folk med sin gode og allsidige dansemusikk.

Trygve hadde vært kreftsyk i lengre tid, og torsdag 2.september måtte han gi slipp på tross av at han kjempet så lenge han kunne. Heldigvis rakk han å gjennomføre det han hadde satt seg som mål å gjennomføre før han sovnet inn, i følge hans datter Linda som brakte den triste nyheten på Trygves Facebook-side torsdag.

Selv minnes jeg Trygve som en likandes og veldig jordnær og trivelig mann på alle måter, og hjertebarnet hans Tottis var en utrolig god duo som hadde et stort og trofast publikum og som jeg vet vil bli dypt savnet i dansebandmiljøet.

Jeg vil med dette lyse fred over Trygve Saue sitt gode minne, samt sende mine varmeste tanker og min største medfølelse til både hans makker og gode venn Frode samt til Trygves familie.

6 kommentarer
  1. Bare trist.
   Vi spillte sammen på slutten av sytti-tallet.
   Han var alltid aktiv, blid og fornøyd.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg