UKENS PROGRAM UKE 19: Tommys og Gudbrand Bjøralt i For Swingende

I ukens utgave av For Swingende får du blant annet presentert den nye plata til finske Tommys i tillegg til et intervju og en låt med hadelendingen Gudbrand Bjøralt.

Tommys har den siste tida kommet ut med en rekke singler og EP’er, og alle disse, pluss litt til, har nå kulminert i et fullt album med tittelen “Tillsammans”. Fra denne plata får du i ukens sending høre de tre låtene som du foreløpig ikke har fått presentert i mine programmer.

Gudbrand Bjøralt er en sanger og dansemusiker fra Hadeland som for tiden er i ferd med å lage nye versjoner av en del låter han ga ut på plate i 2012, og i ukens sending tar Gudbrand turen hit til Redalen for å fortelle litt om musikken sin. Du får også høre en av de nyinnspilte og nymiksede 2012-låtene hans.

Ellers blir det ny musikk fra band og artister som Kathe Sunde, Avant, Claus Pries, Susanne Lana, Søren Engebæk og Gustav & Elise. Og i nostalgihjørnet fortsetter vi med gamle Sven-Ingvars-låter, presentert av min kollega og Sven-Ingvars-ekspert Sigbjørn Hemstad.

FØRSTE RADIOSTASJON SOM SENDER UKENS PROGRAM ER RADIO TOTEN PÅ TIRSDAG 11.MAI KL.19
Via denne linken finner du oversikten over de øvrige sendetidene til For Swingende på de ulike radiostasjonene

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg