UKENS PROGRAM UKE 25: Martin Nilsson i For Swingende

I ukens utgave av For Swingende får du blant annet presentert den nye plata til den skånske countrysangeren Martin Nilsson.

Martin Nilsson, som for kort tid siden var med en liten periode som vokalist i Donnez, er nå ute med et nytt soloalbum med mange fine countrylåter, mange av dem grenser hårfint opp mot dansebandgenren, og derfor er det musikk som også passer fint her i For Swingende. Plata heter “Längtan till landet” og fra denne får du i ukens sending høre tre smakebiter.

I nostalgihjørnet vårt møter vi også denne uka den norske sangerinna Wenche Hallan og hører to låter hun spilte inn med to ulike band på midten av 70 tallet, nemlig med Match og Christopher Bean.

Jeg byr også på ny musikk fra Casanovas og en artig og popete midtsommerlåt fra svenske Louise Andersson Bodin og Rasmus Gozzi, i tillegg til musikk av litt eldre dato fra band som Göran Zetterlunds orkester, Bhonus og Drifters.

FØRSTE RADIOSTASJON SOM SENDER UKENS PROGRAM ER RADIO TOTEN PÅ TIRSDAG 18.JUNI KL.20, LYTT TIL NETTRADIO VIA DENNE LINKEN
Via denne linken finner du oversikten over de øvrige sendetidene til For Swingende på de ulike radiostasjonene

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg