UKENS PROGRAM UKE 37: Chris Antblad og Eivind Riseth(2gether) i For Swingende

I ukens utgave av For Swingende får du blant annet presentert det nye albumet til svenske Chris Antblad i tillegg til et intervju med Eivind Riseth i duoen 2gether vedrørende deres nye plate.

Chris Antblad er en svensk låtskriver og sanger som tidligere i år kom ut med albumet “Originalen på svenska vol 1” som inneholder totalt 10 låter som Chris har skrevet selv. Låtene er ganske så typiske dansebandlåter men med litt moderne, dog ikke popete, preg. Fra denne plata får du i ukens sending høre tre smakebiter.

Jeg skal også ta en prat med Eivind Riseth i 2gether som nylig slapp et helt nytt album som ble presentert her i For Swingende for noen uker siden. I ukens sending skal Eivind selv fortelle litt både om plata og om hva 2gether ellers bedriver nå i 2021.

I tillegg blir det ny musikk fra Vassendgutane, Sanna Linne, Perikles og Xplays, samt et par egne favoritter fra Trinity og Wizex. Og i Sven-Ingvars hjørnet vårt har Sigbjørn Hemstad kommet fram til 70 tallet i sin vandring gjennom Sven-Ingvars sin platekarriere.

FØRSTE RADIOSTASJON SOM SENDER UKENS PROGRAM ER RADIO TOTEN PÅ TIRSDAG 14.SEPTEMBER KL.19
Via denne linken finner du oversikten over de øvrige sendetidene til For Swingende på de ulike radiostasjonene

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg