UKENS PROGRAM UKE 41: Nikitas og Bydansen Moelv i For Swingende

I ukens utgave av For Swingende får du blant annet presentert det første albumet til svenske Nikitas mens lytterne av Radio Toten også får høre et innslag med arrangøren av Bydansen i Moelv.

Nikitas er et svensk danseband som startet opp i 2017. I 2020 kom de ut med sitt første album, dog kun med 7 låter, så å kalle det album blir kanskje litt feil. Uansett får du fra denne plata høre tre smakebiter i ukens program.

Svein Erik Smeby er arrangør av den populære Bydansen i Moelv som nå endelig er i gang igjen etter koronaen, og dere som lytter til Radio Toten eller hører programmet via YouTube vil få høre et innslag med ham om hvordan det er å starte opp igjen etter en lang pause og litt om høstens artistprogram.

Jeg byr også på ny musikk fra Matz Bladhs, Pia Pihlgrens og Highlights i tillegg til et nytt Sven Ingvars-hjørne der Sigbjørn Hemstad igjen presenterer to gamle Sven-Ingvars perler. Dere som hører på andre stasjoner enn Radio Toten vil også få høre nye låter med svenske Christian Andersson og danske Fede Finn & Funny Boyz.

FØRSTE RADIOSTASJON SOM SENDER UKENS PROGRAM ER RADIO TOTEN PÅ TIRSDAG 12.OKTOBER KL.19
Via denne linken finner du oversikten over de øvrige sendetidene til For Swingende på de ulike radiostasjonene

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg