UKENS PROGRAM UKE 47: Rotlaus og Øren/Duvold i For Swingende

I ukens utgave av For Swingende får du blant annet presentert den nye plata til bandet Rotlaus i tillegg til et intervju og to nyinnspilte låter med den nystartede duoen Øren/Duvold fra Toten/Lyngdal.

Rotlaus er et band som spiller det man kan betegne som bygderock eller bygdecountry, og selv om det ikke er dansebandmusikk så er det likevel høyst dansbart. Nå har Rotlaus kommet ut med en nyinnspilling av albumet “Bygderamp” som opprinnelig ble utgitt i 2015, og fra denne plata får du i ukens sending høre tre smakebiter.

Anne Grete Øren fra Hadeland, bosatt på Toten, bør være en kjent artist for de som har fulgt For Swingende gjennom årenes løp, og hun har nå funnet tilbake til mannen som hun startet sin artistkarriere sammen med for 23 år siden, nemlig Svein Duvold fra Lyngdal. Sammen har de nå dannet duokonseptet Øren/Duvold og er i full gang med å produsere sitt første album med både dansemusikk, country og litt mer rocka rytmer igjen, I ukens sending tar jeg en prat med begge to, og du får høre et par smakebiter på deres repertorar.

I tillegg byr jeg på ny musikk med band og artister som Gunilla Ståhlberg, Peter Kent, Mona G og Bagage, og i nostalgihjørnet vårt møter vi denne uka Toten-bandet Yankee og hører to låter som de spilte inn i 1978.

FØRSTE RADIOSTASJON SOM SENDER UKENS PROGRAM ER RADIO TOTEN PÅ TIRSDAG 17.NOVEMBER KL.19
Via denne linken finner du oversikten over de øvrige sendetidene til For Swingende på de ulike radiostasjonene

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg