UKENS PROGRAM UKE 48: Casanovas og Toril Karlengen i For Swingende

I ukens utgave av For Swingende får du blant annet presentert det rykende ferske albumet til svenske Casanovas i tillegg til et intervju og en ny låt fra Toril Karlengen.

Casanovas kom nylig ut med albumet “Mota Olle i grind” som inneholder mange friske og dansbare låter fra et band som er blitt noe mer voksne i formen enn de var tidligere, de har fortsatt et moderne preg over musikken sin, men kanskje litt mer danseband nå enn før. Fra den nye plata får du i ukens sending høre tre smakebiter.

Toril Karlengen fra Hønefoss er for tiden i full gang med innspilling av nye låter i Gjøvik Lydstudio, og i ukens sending skal jeg ta en prat med Toril om det nye plateprosjektet hennes og litt om hvordan karrieren hennes for alvor skjøt fart fra 2016. Du får også høre den aller første singelen hun har ferdigstilt i studio nå i høst.

Ellers byr jeg på ny musikk fra artister som Xplays, Anne Grete Øren, PK & Dansefolket, Renate Hansen og Donnez. Og i nostalgihjørnet vårt starter vi opp en ny serie denne uka, der Sven-Ingvars-ekspert Sigbjørn Hemstad hver uke framover skal presentere to låter fra Sven-Ingvars sine gamle singler, EP’er og LP’er som han forteller litt rundt og gir sine terningkast. I første innslag byr han på et par litt spesielle rariteter fra gruppas pure barndom.

FØRSTE RADIOSTASJON SOM SENDER UKENS PROGRAM ER RADIO TOTEN PÅ TIRSDAG 24.NOVEMBER KL.19
Via denne linken finner du oversikten over de øvrige sendetidene til For Swingende på de ulike radiostasjonene

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg