UKENS PROGRAM UKE 48: West Emters og Tom Finne i For Swingende

I ukens utgave av For Swingende får du blant annet presentert ei plate med det svenske dansebandet West Emters, som opprinnelig ble utgitt i 1997, men som er reutgitt på Spotify nå i 2019. Du får også et intervju med tidligere dansegalla-general, Tom Finne.

West Emters er et tradisjonelt danseband som kommer fra Västra Ämtervik i Värmland, og som i 1997 utga albumet “Sommarens sång”. I anledning av at denne plata nå i 2019 er blitt reutgitt digitalt på Spotify, så har jeg valgt å bruke denne plata som ukens platenyhet her i For Swingende denne uka, som et lite unntak fra hovedregelen.

Tom Finne var mannen som brakte fenomenet dansegalla fra Sverige til Norge på slutten av 80 tallet, og som utover 90 tallet arrangerte de store dansegallaene på Hellerudsletta ved Lillestrøm som trakk opptil 10.000 publikummere på det meste. Tom kommer i studio denne uka for å fortelle om suksessen han hadde med disse gallaene på 90 tallet, samt litt om det han sysler med pr i dag, nemlig dansefester på Folkets Hus på Lillestrøm. Intervjuet krydrer vi med musikk fra blant andre Mimix og Express.

I tillegg til alt dette så byr jeg også på to nye låter fra Donnez, samt et nostalgihjørne hvor vi møter Eidskogsbandet Candles og hører to låter som de spilte inn på plate i 1977.

FØRSTE RADIOSTASJON SOM SENDER UKENS PROGRAM ER RADIO TOTEN PÅ TIRSDAG 26.NOVEMBER KL.20
Via denne linken finner du oversikten over de øvrige sendetidene til For Swingende på de ulike radiostasjonene

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg