UKENS PROGRAM UKE 50: Gert Blom og Per Øversveen i For Swingende

I ukens utgave av For Swingende får du blant annet presentert den nye trompetplata til svenske Gert Blom i tillegg til et intervju og en nyinnspilt låt med Per Øversveen.

Gert Blom er at av medlemmene som var med og startet opp dansebandet Leif Bloms på 50 tallet. Nå, 25 år etter at Leif Bloms ble historie, så har Gert tatt fram igjen trompeten sin og spilt inn et helt album med trompetmusikk, bestående av 10 ganske kjente og kjære melodier som mange vil kjenne igjen. Fra denne plata får du i ukens sending høre tre smakebiter.

Jeg skal også på besøk til Per Øversveen på Biri i ukens program, mannen bakom bandet Diligence og som det siste halvåret har øvd jevnt og trutt med sitt nye band, Per Øversveen Band. Nå har Per og bandet ferdigstilt sin andre singel, en låt mange vil kjenne igjen fra Diligence-tida. Så i ukens sending får du både høre låten i tillegg til at jeg skal ta en ny prat med Per om hans nye prosjekt.

I tillegg blir det julemusikk fra band og artister som Catja & Renè, Gustav & Elise, Familjen Sigfridsson, Helena Salo og Bjørn Vidars samt en ny låt fra Anne Grete Øren som også har en viss tilknytning til jula og årstida vi er inne i nå. Og i nostalgihjørnet vårt blir det et nytt innslag i vår Sven-Ingvars-serie der Sigbjørn Hemstad anmelder og presenterer to av bandets tidlige innspillinger.

FØRSTE RADIOSTASJON SOM SENDER UKENS PROGRAM ER RADIO TOTEN PÅ TIRSDAG 08.DESEMBER KL.19
Via denne linken finner du oversikten over de øvrige sendetidene til For Swingende på de ulike radiostasjonene

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg