Vårspretten Dansefestival på Beitostølen

Helga fra 26. til 28.april er det klart for en ny utgave av dansefestivalen Vårspretten på Beitostølen der tre flotte svenske danseband står for dansemusikken.

De som opptrer under Vårspretten i år er Ankies, Jannez og Mickeys, tre band som absolutt er verdt å få med seg. Det blir dans både fredag og lørdag, og begge kveldene starter musikken opp klokka 20 og holder på til klokka 01 på natta.

Når det gjelder billetter og overnatting så koster de rene inngangsbillettene kr. 300,- for èn dag og kr. 500,- for begge dagene, mens overnatting kan bestilles i form av ulike pakkeløsninger, slik som vanlig hotellrom på to av bygdas hoteller eller overnatting i hytter og leiligheter. Priser for de ulike pakkene finner du på eventsiden til festivalen på Facebook via linken under.

Det er forøvrig på hotellet Radisson BLU Beitostølen at selve dansearrangementene foregår og på dagtid blir det også arrangert diverse aktiviteter i området.

Ønsker du ytterligere info eller bestille plass, så kan du enten besøke www.beitostolen.com eller sende e-post til [email protected]
Tlf.nummeret for bestilling av overnatting er 613 51000 og infotelefonen for selve festivalen er 951 23098, da kommer du til Anne Karin Christensen.

BESØK FESTIVALENS EVENTSIDE PÅ FACEBOOK VIA DENNE LINKEN

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg