Voize – Dit vindarna bär

orange sunset and asphalt road to horizon

Det skånske dansebandet Voize kom i mars måned nå i 2020 ut med en ny singellåt med tittelen “Dit vindarna bär”.
Voize er et band som kommer fra Malmö og som består av fire herrer ved navn Fredrik Grönvall, Mikael Dahlgren, Lars Lundberg og Christian Olsson. Bandet har fartstid tilbake til 2011, da de startet som et ren hobbyband.
Låten er en riktig så uptempo swing- og bugglåt i ganske tradisjonell dansebandstil, kanskje noe av det mest tradisjonelle jeg har hørt fra denne gjengen hittil. Det hele er skrevet av Henrik Sethsson i samarbeid med Thomas Berglund, og uten å si det hundre prosent sikkert så tror jeg det er Christian Olsson som er vokalist på denne låten. Dette er forøvrig også den første innspillingen som gis ut med Voize sin nye besetning(og denne gangen håper jeg at artistsiden på Facebook er riktig oppdatert med de rette medlemmene!).
Produsent for denne singelen har forøvrig vært Henrik Sethsson.Her i For Swingende fikk du høre den nye Voize-låten i radiosendinga mi i slutten av mars, og den kan også avlyttes på Spotify for deg som har tilgang dit. Sjekk gjerne YouTube også, om du ikke har Spotify-konto.

Besøk Voize sin hjemmeside via denne linken

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg