Workshop i swing og linedance på Biri

Helga den 3. og 4.mai blir det igjen workshop i swing og linedance på Biri Herredshus i regi av tre danseklubber rundt Mjøsa.

Det er Western Kickers Linedancers på Lillehammer, Dans og Moro på Hamar og Gjøvik Danseklubb som står bak denne helga med dansekurs og sosialdans både fredag og lørdag.

På fredag kveld er det norsk folkeswing som gjelder, og det hele starter klokka 17:30 med et gratis introkurs. Fra klokka 18:30 må du betale og da fortsetter man først med nybegynnerkurs etterfulgt av påbygg 1 fra klokka 19:30 til 20:20 og påbygg 2 fra klokka 20:30 til 21:30. Fra klokka 21:30 så avsluttes swingkursene med sosialdans fram til klokka 23.

Lørdagen blir det kurs i linedance fra klokka 10 og fram til et stykke utpå ettermiddagen, før det blir ei lita pause fram det blir fest på kvelden der alle kan praktisere det de har lært.

Begge dagene blir det også matservering innimellom, og de som ønsker å kjøpe seg lunsj eller middag på stedet blir oppfordret til å si fra om dette på forhånd så det beregnes nok mat til alle.

Prisen for swingkursene på fredagen er kr. 200,- kr med unntak av den første timen som er et gratis introkurs. Linedancen på lørdagen koster kr. 300,- og da er festen på kvelden også inkludert i prisen. Ønsker man lunsj og middag så koster det kr. 50,- for lunsj og kr. 100,- for middag.

Betaling kan gjøres både kontant og via Vipps i døra.

For ytterligere info kan du besøke kursets eventside på Facebook via denne linken

 

HØR INTERVJU MED ARRANGØRENE VIA DENNE YOUTUBE-VIDEOEN:

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg