Xplays – Right here waiting

For en tid tilbake omtalte jeg svenske Xplays sin innspilling av Barbados-låten “Kom hem”. Men det jeg glemte den gang var å omtale den andre låten som lå på den samme singelutgvivelsen, nemlig Richard Marx-hit’en “Right here waiting”, så da skriver jeg heller en egen omtale av den her og nå.

Xplays er et moderne danseband med utgangspunkt i Motala og som har Kevin Lehnberg som hovedvokalist, en dyktig mann som begynner å bli et forholdsvis kjent navn i bransjen.

Hva “Right here waiting” angår så var det en kjempehit med artisten Richard Marx i 1989, og har i senere år vært regnet som en udødelig klassiker og landeplage på radio. Xplays gjør ikke så mye utav låten utover det Richard Marx selv gjorde i sin tid, det betyr at de covrer den omtrent slik den låt originalt, og det er jo ikke spesielt spennende, men det låter ikke dårlig av den grunn – neida, Kevin Lehnberg har full kontroll på stemma og låten har et mykt og luftig arrangement, så det er en fin og behagelig produksjon å låne øre til. Men utover det, en ganske ordinær poplåt, slik denne sangen alltid har vært.

Her i For Swingende fikk du høre det hele i radiosendinga mi i slutten av januar, og i tillegg finner du den også både på YouTube og Spotify, dersom du vil sjekke den ut.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg